Een goede natuurlijke nachtrust

Hoe vervelend is het om bijna elke nacht 1 of meerdere keren wakker te worden, of niet de slaap kunnen vatten als je in bed ligt. Geloof me, ik weet uit eigen ervaring wat het is en wat het met je doet. Gek werd ik ervan, ik probeerde van alles, van vroeg op bed met minimale prikkels van te voren, tot laat naar bed met daarvoor een pakkend boek of een spannende serie, en alles wat daar tussenin lag. Het deed helaas weinig…. Van een goede nachtrust bleef erg weinig over.

Bij mij was de oorzaak vooral dat mijn hoofd erg vol zat, ik was bezig met veranderingen te creëren in mijn veilige regelmatige leven, en ik durf het nu wel te zeggen, ik vond het gewoon heel erg spannend. Dat mijn hoofd daar ’s nachts mee overliep had ik toen eigenlijk niet echt in de gaten. Onrust doet erg veel met je. En uiteindelijk slaapstoornissen maken je prikkelbaar, lusteloos en humeurig. Ook zijn mensen waarvan de natuurlijke nachtrust verstoord is veel gevoeliger voor spanning en ziektekiemen, waardoor je lichaam en geest uit balans raken. Het belang van een goede nachtrust is dan ook overduidelijk!

Voetreflex kan hierin een belangrijke rol spelen. Eén van de voordelen van een voetmassage is dat het je ontspannen maakt en gevoelens van te veel spanning vermindert. Voetreflexologie kan helpen om slaap te verbeteren door ontspanning te brengen in je hele lichaam en weer een goede balans te krijgen.

Maak een afspraak en kom het ervaren dan is het ’s avonds heerlijk slapen.

https://zonnevoet.nl/wp-content/uploads/2020/12/Goede-nachtrust.jpg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *