Over mij

Mijn naam is Joanneke Rogaar (1975) en ik ben woonachtig in Muntendam samen met mijn man en onze 2 dochters. Naast mijn baan als paraveterinair ben ik in 2018 begonnen met de opleiding tot sportmasseur /sportverzorger.

Super interessant hoe het menselijk lichaam werkt en reageert, daarnaast werd mijn interesse vooral gewekt door de voetreflex, zo bijzonder om te zien en te ervaren hoe je met behulp van drukpunten en massage een lichaam meer in balans kan brengen. Vanuit die interesse ben ik met de cursus voetreflex gestart, en met veel plezier doorlopen.

Er ging een wereld voor me open wat je hiermee kan bereiken, en hoe je op een hele plezierige manier het zelfhelend vermogen van het lichaam kan activeren. Naast de voetreflex behandelingen geef ik ook ontspanningsmassages, ook een combi behandeling van ontspanningsmassage en voetreflex is zeker mogelijk, en echt een aanrader! Zo ga je heerlijk ontspannen de deur uit!

De behandelingen geef ik in Muntendam, aan de Familie Broekemastraat 8. Vanuit mijn eigen mooie werkstudio in onze tuin geef ik op maandag, dinsdag en woensdag behandelingen. Voor meer informatie, of voor het inplannen van een afspraak kun je me bereiken via whatsapp, e-mail of een telefoontje.